Περιοχές εφαρμογής του Sus.Agri.Food
Περιοχές εφαρμογής
Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, με τα παρακάτω προϊόντα στόχου:
- Πράσινη ελιά Χαλκιδικής
- Ελαιόλαδο
- Κονσέρβα ροδάκινου
- Παραδοσιακό γιαούρτι
- Προϊόντα μαύρου χοίρου
- Κρόκο Κοζάνης
- Κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Ρύζι
- Μύδια και όστρακα γενικά
- Καρκινοειδή
Ανατολική Μακεδονία – Θράκη με τα παρακάτω προϊόντα στόχου:
Στερεά και Δυτική Ελλάδα με τα παρακάτω προϊόντα στόχου:
Θεσσαλία – Ήπειρος με τα παρακάτω προϊόντα στόχου:
Πελοπόννησος – Ιόνια Νησιά – Κρήτη με τα παρακάτω προϊόντα στόχου:
Νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου με τα παρακάτω προϊόντα στόχου: